-
سیستمهای کلوئیدی
-
جنبههای کاری و تغذیهای هیدروکلوئیدها در مواد غذایی
-
صمغ دانه شنبلیله: گالاکتومانان غذایی جدید
-
صمغ دانه تارا: یک افزودنی غذایی خاص با تولید محدود
-
پکتین و کاربردهای آن در صنایع غذایی
-
بررسي افزودن هيدروكلوئيدها بر ويژگيهاي رئولوژيكي خمير آرد گندم با دستگاه ميكسولب
-
خصوصیات و کاربردهای هیدروکلوئیدهای میکروبی در مواد غذایی
-
کاربرد نشاسته ذرت در حفاری
-
کاربرد نشاسته ذرت در صنایع کارتن سازی
-
انواع ویسکومتر و طرز کار آن ها
-
ویسکومتر موئین و انواع آن