معرفی محصولات

صمغ دانه (seed gum)

هیدروکلوئیدهای غذایی

هیدروکلوئیدهای غذایی یا به‎طور متداولتر، صمغ‎های غذایی، دامنه‏‎ای از پلی‎ساکاریدها و پروتئین‏‎ها هستند که به‎دلیل ویژگی فیزیکی و کاری خود، نظیر غلیظ‎سازی، ژلی کردن محلول‎های آبی، پایدارسازی کف‎ها، امولسیون‎ها و دیسپرسیون‎ها، ممانعت از تشکیل کریستال‎های یخ و شکر، مهار آبگذری، ایجاد پیوند، پوشش‎دهی، کپسوله‎سازی و آزادسازی کنترل شده عطر و طعم‎ها، به‎طور گسترده‏‎ای در سیستم‎های غذایی و دارویی مورد استفاده قرار می‎گیرند. بر اساس نوع و منشا، آنها را به انواع صمغ‎های گیاهی، صمغ‎های حاصل از جلبک‎های دریایی، صمغ‎های میکروبی، هیدروکلوئیدهای جانوری و هیدروکلوئیدهای نیمه سنتتیک دسته‎بندی می‏‎کنند. گرچه از هیدروکلوئیدهای مختلفی در دنیا برای فرمولاسیون‎های غذایی و غیر غذایی استفاده می‎شود، اما جستجو برای شناسایی هیدروکلوئیدهای طبیعی جدید با قیمت مناسب و ویژگی‎های کاری بسیار خوب همچنان ادامه دارد، چرا که می‎توانند جایگزین بالقوه‎ای برای بعضی از صمغ‎های تجاری باشند. از آن جمله می‎توان به صمغ‏‎های موسیلاژی اشاره نمود که پلی‏‎ساکاریدهای بسیار ویسکوزِ بدست آمده از دانه‏‎ها یا ریشه‏‎های نرم گیاهان محسوب می‏‎شوند.

– صمغ دانه ریحان (Basil seed gum)
– صمغ دانه شاهی (Cress seed gum)
– صمغ دانه مرو (Wild sage seed gum)
– صمغ دانه قدومه شهری (Clasping pepperweed seed gum)
– صمغ دانه قدومه شیرازی (Madwort seed gum)
– صمغ دانه بالنگو (Balangu seed gum)
– صمغ فارسی (زدو)
– پودر ژل آلوئه‎ورا
– صمغ دانه گوآر (Guar guar)
– صمغ لوبیای لوکاست (Locust bean gum from Ceratonia siliqua seeds)
– صمغ زانتان (Xanthan gum from Xanthomonas campestris)
– صمغ عربی (Gum arabic from acacia tree)
– پوسته اسفرزه (Psyllium husk)